Benefiční koncert

V neděli 24. listopadu 2024 se prostory radnice v Jablunkově na chvíli stanou koncertním sálem. V 16 hodin se zde uskuteční benefiční koncert duchovních písní, spirituálů a mluveného slova složeného z básní Františka Novotného. Vystoupí sólista opery Národního divadla v Praze Ivo Hrachovec za klavírního doprovodu hudební skladatelky a pedagožky Janáčkovy konzervatoře v Ostravě Ireny Szurmanové a hostů. Součástí programu budou i tématické obrazy výtvarnice Jany Hrachovcové.

„Dobrovolné vstupné jsme se opět rozhodli věnovat na projekt sociální pomoci na Jablunkovsku. Jedná se již o tradiční akci a jsme rádi, že můžeme společně pomáhat a spojit příjemné s užitečným“, uvedl Jan Bucha, pastor Církve adventistů sedmého dne v Návsí, která koncert organizuje. „Vážíme si důvěry a podpory spoluobčanů a na koncert srdečně zveme“, dodává Bucha.

Předcházející benefice pomohly potřebným rodinám v našem okolí. Jednalo se o pomoc konkrétním dětem, například při úhradě zdravotních pomůcek, léků, oblečení, zájmových kroužků, školních potřeb nebo obědů ve škole.

Koncert je pořádán ve spolupráci s odborem sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Jablunkov a se společností ADRA o.p.s.

0 komentářů

Přidat komentář