Benefiční koncert v sobotu 18. 4. 2015

Benefiční koncert v sobotu 18. 4. 2015

Benef

Koncert skupiny PianoForte je jedním z benefičních koncertů, prostřednictvím kterého chceme vyjádřit solidaritu a podpořit sociálně potřebné v našem regionu. V rámci koncertu proběhne sbírka (dobrovolné vstupné), jejíž výtěžek bude směrován na potřeby konkrétních příjemců, především dětí ze sociálně slabších rodin.

Výtěžek z předcházejících benefičních koncertů byl použit např. na pořízení obuvi, oblečení, učebních pomůcek nebo úhradu zájmového kroužku. Prostředky byly použity také k úhradě školních obědů pro dvě děti, jejichž rodina je ve finanční tísni. Aby pomoc byla směrována skutečně potřebným a konkrétním rodinám, spolupracujeme při výběru potřebných se zástupci MěÚ Jablunkov z odboru sociálních věcí a zdravotnictví.

Skupina PianoForte se začala formovat před dvěma roky a v současné době má 11 členů. Tři z nich jsou posluchači Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. Můžeme se těšit na příjemný hudební zážitek, který bude umocněn doprovodem patero houslí a dalšími nástroji. Zazní písně a skladby, ve kterých je vyjádřena především oslava Boha.

Benefiční koncert proběhne v sobotu 18. dubna od 17 hodin v modlitebně církve Adventistů sedmého dne v Návsí. Srdečně zveme.

R Hrubý

Další
Pozvánka